Izvor: Tanjug
31.01.2021 u 14:21
0

BARSKA POLICIJA REAGOVALA: U Crnoj Gori pronađeno 160 kg marihuane, uhapšeni Nikšićani

Barska policija uhapsila je dve osobe iz Nikšića kod kojih je pronašla preko 160 kilograma nmarihuane.

Policija je, na regionalnom putu Virpazar – Ostros, u selu Godinje napravila zasedu vozilu nikšićkih registracija kojim je upravljao A.D. iz Nikšića. Policija je sumnjala da je taj automobil po dogovoru išao ispred vozila u kojem su bili narkotici, prenosi RTCG.

SAZNAJTE JOŠ I: 

U ZEMUNU ZAUSTAVLJEN MLADIĆ I URAĐEN MU TEST NA DROGU: Utvrđeno mu prisustvo kanabisa u organizmu

REVAKCINACIJA POČINjE 8. FEBRUARA: U Beogradu vakcinisano više od 100.000 ljudi

DOKTORKA GLIGIĆ OTKRILA DA LI VAKCINE UTIČU NA POTOMSTVO: Ljudi ne bi trebalo da se plaše

ISPLIVAO NAJVEĆI STRAH NAUČNIKA: Evo kako lekovi protiv bolova utiču na efikasnost vakcine protiv korona virusa

BRNABIĆ: Srbija pokazala da i u najtežim trenucima može da bude najbolja

Nakon toga je zaustavljeno vozilo kojim je upravljao M.Z. (21) iz Nikšića, a koje je išlo iza, gde je policija pronašla marihunu težine oko 161,3 kilograma.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilštvu u Podgorici koji je naložio da se osumnjičeni liše slobode i da se privedu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, zaključuje se u saopštenju policije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter