Izvor: Kurir
13.06.2024 u 08:27
0

BEOGRAĐANIN KAŽNJEN ZBOG VREĐANJA BUDVANINA: Dobio 15 dana zatvora!

Beograđanin D.T ( 28) kažnjen je zatvorskom kaznom od 15 dana, nakon što nije mogao da plati 360 evra ukupne novčane kazne kojom je kažnjem od strane Suda za prekršaje u Budvi jer je na javnom mestu vređao Budvanina M.L.

Kako je „Vijestima“ rečeno sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović kaznila je novčanom kaznom od 300 evra okrivljenog Beograđanina, koji se sumnjiči da je juče, tri sata iza ponoći na šetalištu ispred glavnog ulaza u restoran „Torch“ na javnom mestu grubo vređao M.L ponavljajući više puta uvredu „s… ga stari“.

„IMOVINA PRIPADA ENTITETIMA“: Dodik kaže da je „sve zabolelo“ kad je Republika Srpska rekla da GRANICA POSTOJI!

Sutkinja Vujačić Vukasanović je u odvojenom postupku donela rešenje o novčanoj kazni od 60 evra, kojom je kažnjen D.T. jer je juče oko 10.30 časova prilikom kontrole u prostorijama inspektora za strance utvrđeno da boravi u Crnoj Gori do 90 dana, a da nije podneo prijavu boravka nakon što je 17. maja ušao u Crnu Goru.

Kako srpski državljanin nije imao novca da plati novčane kazne, one su zamenjene zatvorskim, tako što je novčana kazna od 300 evra zamenjena zatvorskom od 12 dana, a novčana od 60 evra sa tri dana zatvora. On je odmah upućen u spuški zatvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter