Izvor: Tanjug
27.03.2022 u 09:13
0

BIĆE PREVRNUTO SVE: Prva privođenja, ali još nema hapšenja, za ubistvo načelnika kriminalističke policije Radenka Bašića

Na području Banjaluke u toku noći organizovana je policijska akcija i privođenja zbog ubistva načelnika kriminalističke policije PU Prijedor Radenka Bašića.

Nema zvaničnih informacija o tome da li je neko eventualno uhapšen, ali kako navodi Srpska info, do sada je privedeno više osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izvor portala je rekao da je uglavno reč o osobama koje imaju teška krivična dela u svojim biografijama i koji se dovode u vezu sa pojedinim kriminalnim grupama.

Srpski član predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je ranije da će u potrazi za počiniocima ubistva načelnika Sektora kriminalističke policije prijedorske Policijske uprave Radenka Bašića „biti prevrnuto sve i u Prijedoru i cijeloj Srpskoj“.

Načelnik Sektora kriminalističke policije prijedorske Policijske uprave Radenko Bašić ubijen je 21. marta, iz vatrenog oružja u prijedorskom naselju Pećani.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter