Izvor: Tanjug
15.11.2020 u 19:32
0

BIRALIŠTA U BIH ZAVORENA U 19 ČASOVA: Već se znaju PRVI POBEDNICI

SNSD je već ostvario dve izborne pobjede – u opštinama Јezero i Mrkonjić Grad, rekao je portparol stranke Radovan Kovačević u prvom obraćanju po zatvaranju birališta u Republici Srpskoj.

PROČITAJTE I OVO

NOVE MERE PROTIV KORONE Evo šta je odlučila Vlada Srbije! (VIDEO)

VUČIĆ: Nema zatvaranja granica sa Srpskom i BiH

NEDELJNI HOROSKOP Lavovima sledi neverovatna promena, a kod Rakova funkcioniše samo ljubav!

– Zahvalnost svim građanima Republike Srpske koji su obavili svoju dužnost. Imamo ozbiljnu izlaznost u Srpskoj, mnogo veću nego u Federaciji BiH. Očigledno je da smo i pored epidemije korona virusa i u ovakvim okolnostima pokazali da je Republika Srpska demokratsko društvo – istakao je Kovačević, prenosi RTRS.

On je naveo da je bilo određenih pritužbi na izborni proces, ali da je, sve u svemu, izborni dan protekao u demokratskom ambijentu i izbori su dobro prošli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter