Izvor: happyBSC
10.12.2020 u 17:33
0

BORBA ZA GOLI ŽIVOT Tegeltija: Prate me, snimaju dronom, prisluškuju i odlazim iz Sarajeva

Milan Tegeltija se sklanja iz Sarajeva jer mu prete smrću. Definitivno, on mesto predsednika Visokog sudskog i tužilačkog saveta BiH napušta naredne nedelje.

– Podnosim ostavku jer mi je ugrožen život zbog prijetnji smrću, koje ispituje Sipa. Od samog stupanja na ovu funkciju, na mene vrši pritisak Stranka demokratske akcije Bakira Izetbegovića. Njih cilj je da mojim odlaskom ovladaju ovom Institucijom postavljajući svog kandidata – naveo je Tegletija dodajući i da pritisci postoje i na v.d. Glavnog tužioca BiH Gordanu Tadić.

Srpski političar je posebno naglasio da je izložen stalnim nezakonitim prisluškivanjem i praćenjem od paraobaveštajnih struktura. O ovome svedoči poslednji audio snimak, koji se pojavio u javnosti, koji je montiran u cilju moje diskreditacije i smene sa funkcije.

– Moju kuću su snimali i dronom. Ugrožen je i život moje supruge, moje porodice. U Sarajevu nema uslova za rad. I u samom Visokom sudskom i tužilačkom savetu su nakon široke rasprave mišljenja podeljena i donet je zaključa da ja razmislim o ostavci. Pritisak je bio od stranih diplomata da podnesem ostavku – rekao je Tegeltija.

O svim pretnjama je upoznat i Milorad Dodik, člana Predsedništva BiH, i Željku Cvijanović, predsednicu Republike Srpske. Nakon tog sastanka je zaključeno da Tegeltiji u Sarajevu niko ne može garantovati bezbednost i da su svi kadrovi u zajedničkim organima BiH izloženi napadima. Napadima je izložen i Milorad Dodik jer trpi žestoke pritiske što brani interese Srpske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter