Izvor: 24 sedam
26.10.2024 u 08:15
0

BRAT I SESTRA SUROVO UBIJENI: Ubica opkoljen

Milanka Madžgalj i njen brat Jovan, stari oko 50 godina, ubijeni su noćas u bjelopoljskom selu Sokolac i toku je potera za dvostrukim ubicom

Brat i sestra Milanka i Jovan Madžgalj, stari oko 50 godina, ubijeni su noćas u bjelopoljskom selu Sokolac, objavili su crnogorski mediji. Potera za dvostrukim ubicom, Bjelopoljcem A.B. ranije osuđivanim kriminalcem, u toku je i veruje se da je opkoljen u ovom nepristupačnom terenu.

Prve informacije govore da je ubica ručao kod brata i sestre, nešto kasnije se ponovo vratio u njihovu kuću, pa ih ubio.

Policija se oko ponoći i zvanično oglasila.

– Policiji u Bijelom Polju prijavljeno je oko 21.10 sati da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa ubijene dve osobe i da su njihova tela pronađena u kući, a da se ubica naoružan dao u bekstvo. Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti „Sever“, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i hapšenja osumnjičenog.

Policija: Ostanite u kućama

Policija je apelovala na građane Bijelog Polja, naročito na meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim kućama i da ne puštaju u dom nepoznate osobe.

– Molimo građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji. O daljem toku dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti – navode iz MUP-a Crne Gore.

Policija je identifikovala jednu osobu za koji se sumnja da bi mogao biti izvršilac ovog zločina. Informacije govore da bi to mogao biti Bjelopoljac A.B. Radi se o višestrukom povratniku koji je poslednjih dana viđen u tom selu.

Ubica na poternici 15 dana

Kako saznaje portal RTCG, zočin je počinio vatrenim oružjem, a za A.B. se traga već 15 dana zbog krađe puške.

Potraga policije se odvija na nepristupačnom terenu i policija nastupa iz tri pravca, od Mojkovca sa prostora Tare, Bijelog Polja iz pravca reke Ljuboviđe i pljevaljska policija iz pravca Stožera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter