Izvor: Tanjug
20.12.2020 u 09:31
0

Čović glasao u Mostaru: Izbori su previše važni

Predsednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović glasao je jutros na lokalnim izborima u Mostaru.

NAJVAŽNIJE DANAS

Vučić danas na otvaranju nove kovid bolnice u Kruševcu

U NEDELJU UJUTRO MAGLA ILI NISKA OBLAČNOST: Posle podne pretežno sunčano, temperatura do 10 stepeni

BLAG PREMA MLADIM LJUDIMA, HRABAR DA KAZNI „VELIKE“: Danas slavimo Svetog Amvrosija

Čović je izrazio zadovoljstvo što se izbori u tom gradu održavaju nakon 12 godina.

Izbore u Mostaru ne smatra istorijskim, ali ističe da su previše važni jer je građanima godinama oduzeto pravo da glasaju, prenosi Klix.ba.

– Verujem da će veliki broj ljudi izaći, da će sve biti transparentno i da ćemo već večeras znati kakvi su rezultati. Moramo što brže da formiramo Gradsko veće. Grad mora da se preporoditi i dobije svoj štih evropskih dimenzija – kazao je Čović.

Dodao je da je to odgovornost međunarodne zajednice i političkih predstavnika BiH „jer smo dozvolili da međunarodna zajednica odlučuje u naše ime.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter