Izvor: Tanjug
01.03.2022 u 16:25
0

Crna Gora se pridružila sankcijama EU protiv Rusije

Crna Gora se pridružila svim restriktivnim merama među kojima je osam paketa individualnih i ekonomskih sankcija koje je Evropska unija usvojila protiv Rusije, saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova.

– To znači da će u Crnoj Gori iste mere važiti u odnosu na Rusiju. Ovim targetiranim merama pogođeni su politicki, ekonomski i licni interesi aktivnih ucesnika u neprihvatljivom kršenju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Ukrajine – navodi se u saopštenju, prenose mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MSP Crne Gore ističe da ovim odlukama Crna Gora nastavlja svoju politiku stoprocentne usaglašenosti sa politikom EU kao i da pokazuje solidarnost sa Ukrajinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter