Izvor: Tanjug
29.08.2020 u 03:32
0

CVIJANOVIĆ: Građani imaju koristi od saradnje Srbije i Republike Srpske

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović ocenila je danas da nema potrebe za negativnim komentarima na sastanak u Beogradu, jer od saradnje RS i Srbije koristi imaju građani, i još jednom ponovila da se Beograd ne meša u unutrašnja pitanja BiH.

Cvijanovićeva je u intervjuu za RTRS ocenila i da je mnogo pitanja u BiH koja ne doprinose normalizaciji političkih odnosa.

PROČITAJTE JOŠ…

PUTIN čestitao patrijarhu Irineju 90. rođendan!

Predsednik Vučić patrijarhu Irineju čestitao 90 rođendan

Gledalac IZNENADIO Dačića u ŽIVOM PROGRAMU! Postavio mu ŠKAKLJIVO PITANJE!

Gradonačelnik Vukovara OŠTRO OSUDIO NAPAD na Srbe!

TRAGEDIJA KOD Smederava: Žena NESTALA u Moravi, muž SKOČIO za njom, od tada im se GUBI svaki TRAG!

Ističe da je to vidljivo i po reakcijama bošnjačkih političkih predstavnika, ali i opozicije u Republici Srpskoj nakon sastanka u Beogradu sa najvišim zvaničnicima Srbije.

Naglašava da je ovo period najbolje saradnje Srbije i Republike Srpske, što govore i realizovani projekti.

OTKRIJTE I OVO…

UDOVIČIĆ: Sport se vraća u fiskulturne sale od 1.septembra!

Dačić otkriva: Srbija IZGUBILA PRILIKU da PRIDOBIJE Trampa!

STIŽE NAM TROPSKI TALAS: Pakleni dan u nedelju, a evo kad nas očekuje RASHLAĐENJE

REZERVNI OFICIRI SU PROMOVISANI: Vulin zadovoljan

-Oni znaju da nema skrivene namere, ali produkuju tu priču da bi držali alarm za strance koji onda umesto njih, ili za njihov račun, kako su oni to naučili, treba da odrade neki politički posao. Bilo da je reč da treba nekog sankcionisati, da nekoga sklonite, ili ponovo nešto na štetu Republike Srpske, jer su to stalno radili. E, to više neće tako moći- naglasila je predsednica RS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter