Izvor: republika
26.06.2021 u 22:38
0

DA VAM SRCE PREPUKNE OD TUGE! Prijatelji pale sveće na mestu nesreće gde je stradala devojka koju je zgazio motociklista

Okupljeni prijatelji poginule devojke ostavili su na mestu nesreće brojne sveće, cveće, plišane igračke i poruke. Na devojku je u noćnim satima naleteo motociklista. A nesrećna devojka preminula je u kolima Hitne pomoći.

Oko 20.30 prijatelji poginule devojke (20) okupili su se na mestu sinoćnje tragedije. Položili su sveće, cveće, poruke, fotografije, plišane igračke i fotografije kod studentskog doma Stjepan Radić na zagrebačkom Jarunu.

NAJVAŽNIJE: 

TO NIJE UKRAJINA VEĆ RUSIJA! Sledeći put ćemo REAGOVATI SILOM!

NA VIDOVDAN DA SE UZDIGNEMO: Mitopolit Joanikije i vladika Dimitrije služili liturgiju na Vidovom vrhu

STEFANOVIĆ: Vojska je najčvršći bedem u zaštiti Srbije

NASILNIK SA ADE IPAK IZA REŠETAKA: Određen pritvor muškarcu koji je tukao ženu!

ZA JEDAN DAN TRI UTAPANJA U SRBIJI – i sve mladi: Zašto se ovo dešava i kako da se zaustavi?

Podsetimo, devojku je udario motocikl koji je na nju naleteo oko 0:45 sati. Motociklista (21) je u nesreći zadobio teške povrede i prevezen je u bolnicu.

Nakon naleta na devojku, motorom jen astavio nekontrolisano da se kreće, prešao je preko južne trake i izletio van puta. Naleteo je potom na rubni kamen i u stub javne rasvete.

Devojka (20) je od posledica nesreće preminula u vozilu Hitne pomoći. Teško povređenog mladića koji je vozio motor prevezli su u KBC Sestre milosrdnice gde su ga zadržali na lečenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter