Izvor: Tanjug
17.08.2020 u 08:47
0

DAVIDOVIĆ JASAN: Otvaranje granica sa SRB zahtev turističke privred

 Državni sekretar u crnogorskom Ministarstvu održivog razvoja i turizma Damir Davidović izjavio je danas da je otvaranje granica sa Srbijom bio zahtev turističke privrede.

On je to rekao i dodao da još nije velik broj pristiglih turista, da je interesovanje izraženo, ali da postoje ograničavajuće okolnosti koje izaziva korona virus.

Prema njegovim rečima, očekuje se uspostavljanje avio-saobraćaja i dodao da će to biti, prema najavama, 19. avgusta.

SAZNAJTE JOŠ

NESREĆA U ZOO VRTU: Devojčica (6) pala sa zida!

CRNA NEDELJA: Mladića pokosio automobil kod Mladenovca, leži u LOKVI KRVI!

PANIKA KOD KAKNJA: Prvi potres oko pola devet

TEŽAK UDES KOD BUBANJ POTOKA: Vozilo na KROVU, jedna osoba POVREĐENA (VIDEO)

NASTAVAK PRIČE KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Porodila se Darija (14) koja je tvrdila da je otac njenog deteta Ivan (11)

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) je u petak donelo nove uslove za prelazak granice za građane Sjedinjenih Američkih Država, Kosova, Albanije, Srbije, BiH i Severne Makedonije, kao i državljane Crne Gore koji su boravili u tim državama.

Odlučeno je da, ako žele da uđu u Crnu Goru, državljani tih zemalja moraju da imaju ili negativan rezultat PCR testa, ili pozitivan rezultat antitela na novi korona virus klase IgG dobijen ELISA serološkim testom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter