Izvor: KURIR
03.07.2024 u 11:32
0

DETALJI UŽASA U SPLITU: Mesto nesreće i ulaz u klub ograđeni policijskom trakom, u hitnu pomoć primljeno 24 MLADIH LJUDI

U Hitnu pomoć KBC-a Split primljeno je 24 osobe nakon što je nešto posle ponoći puklo staklo na izlogu robne kuće.

Žrtve su bili mladi stranci koji su čekali u redu za ulazak u obližnji noćni klub Central. Oni su državljani Švedske i Nemačke od 2004. do 2008. godine. Svi imaju ubodne rane i posekotine.

ZET BIVŠEG HRVATSKOG MINISTRA PRED SUDOM: Pretio smrću poznatom advokatu

Dva pacijenta su zadržana na bolničkom lečenju, dok su ostali otpušteni nakon lečenja. Dečak od 20 godina je na Hirurškoj klinici, a devojka od 16 godina na Klinici za dečju hirurgiju. Oboje su van životne opasnosti.

24 ozlijeđenih ispred noćnog kluba u Splitu

 

Policija: Do puknuća je došlo usled gužve

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske naveli su da su dojavu o incidentu dobili oko 0.15. Na lice mesta izašle su sve službe Hitne pomoći. Centrala je zatvorena ubrzo nakon nesreće, a mesto nesreće i ulaz u noćni klub ograđeni su policijskom trakom.

Dalmacija danas piše da su staklo skinuli vatrogasci DVD-a Split koji su na lice mesta stigli jednim vozilom. Najnovije fotografije pokazuju da je većina otpadaka pokupljena, a krv sprana sa trotoara.

Policija je izvršila uviđaj. Prema do sada utvrđenim činjenicama, stakleni zid je pukao zbog gužve i većeg broja ljudi prilikom ulaska u klub.

Osoblje je odmah došlo, stiglo je pet kola hitne pomoći i policija je brzo došla. Svi su pomogli nastradalima. Nije bilo nikakvih incidenata ni sukoba, staklo je jednostavno puklo od naleta tijela“, rečeno je iz noćnog kluba Dalmatinski portal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter