Izvor: KURIR
15.07.2024 u 16:27
0

DETE OSTALO ZAKLJUČANO U AUTOMOBILU: Vatrogasci morali da obijaju vozilo

Vatrogasci iz Makarske su sinoć spasili dete zaključano u automobilu na parkingu Kauflanda. Intervencija je trajala manje od pola sata, a dete nije bilo ugroženo visokim temperaturama.

Vatrogasci iz Makarske su sinoć spasili dete zaključano u automobilu na parkingu Kauflanda. Intervencija je trajala manje od pola sata, a dete nije bilo ugroženo visokim temperaturama.

Vatrogasci su dobili dojavu o detetu zaključanom u automobilu u 21.43 sati. Na lice mesta odmah su poslana tri vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom. Oni su brzo reagovali i uspeli da otvore vrata automobila bez materijalne štete.

Intervencija je završena u 22:06 sati.

STEVANDIĆ NIKAD JASNIJI: Srebrenica se ne može koristiti kao gorivo za sukob sa Srbijom

Vatrogasci su na svom Fejsbuk profilu apelovali na građane da drže ključeve u džepu ili svesno u ruci pri izlasku iz vozila, kako bi se izbegli slični incidenti u budućnosti.

„Ovim putem apelujemo na sve građane koji koriste prevozna sredstva da ključeve drže u džepu ili svesno u ruci pri izlasku iz vozila“, poručili su u objavi na Fejsbuku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter