Izvor:
24.01.2019 u 08:32
0

ĐUKANOVIĆ: Tačno je da sam imao kreditne kartice u Atlas banci i sve obaveze sam uredno izmirivao!

Predsednik Crne Gore i DPS-a Milo Ðukanović kazao je da je tačno da je u Atlas banci od 2007. do 2015. imao kreditne kartice, ali je sve svoje obaveze po osnovu korisćenja kartica uredno izmirivao.

Ðukanović je time odgovorio na jučerašnji tekst u Vijestima, a u kojiem je navedeno da je neko pokrivao njegove lične račune, a u za taj list pojašnjava da je reč o revolving karticama koje su imali odobreni limit do 30.000 evra.

Sve svoje obaveze po osnovu njihovog korišćenja uredno sam izmirivao, a za navodni dug od 16.741,24€, (od čega 4.592,08€ redovne i zatezne kamate) saznao sam prvi put juče. Tendenciozna konstrukcija da je "samo jedno zaduženje aktuelnog predsjednika države" iznosilo toliko, sugeriše valjda da ih je bilo još. – navodi Ðukanović u odgovoru.

Kaže i da za dug nije znao, niti ga je o njemu banka obaveštavala, pa tako nije nikome mogao ni dati odobrenje da ga u njegovo ime izmiri.

Već sam u kontaktu s bankom u kojoj proveravam verodostojnost informacije o dugu i tražim instrukciju na koji način da izvršim tu svoju obavezu, ako ona stoji. Takođe, zatražio sam stručnu pomoć da se upoznam sa svim ugovorima koji se pominju i sa celokupnom dokumentacijom, na bazi koje je plasirana pomenuta senzacionalistička vest – navodi Ðukanović.

Takođe, kako kaže, sasvim sigurno zna da nije učestvovao u bilo kakvim transakcijama poslovnih subjekata pominjanih u jučerašnjem tekstu, a nakon provere, a zavisno od rezultata, navodi da će pokrenuti postupak pred nadležnim organima protiv odgovornih lica uključenih u "prljavu akciju smišljenu radi moje političke i moralne diskreditacije, u pokušaju skrivanja kriminalnih radnji vlasnika Atlas banke".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter