Izvor: KURIR
07.07.2024 u 17:28
0

DODIK: Ako Sarajevo pokuša da nam uzme imovinu, Srpska će proglasiti nezavisnost

Republika Srpska će proglasiti nezavisnost od Bosne i Hercegovine ako Sarajevo, uz podršku međunarodne zajednice, pokuša da joj oduzme imovinu, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

„Zapad decenijama ne krije da namerava da ukine Republiku Srpsku, potpuno umanji njen značaj i tako stvori centralizovanu i unitarnu Bosnu i Hercegovinu. Ako međunarodna zajednica pokuša da nametne zakon o imovini, Republika Srpska neće oklevati da proglase nezavisnost“, poručio je Dodik.

On je dodao i da će Republika Srpska ponovo razmatrati ranije povučeni zakon o stranim agentima.

„Predlog zakona o posebnoj registraciji i transparentnosti rada neprofitnih organizacija je povučen na doradu, ali će ponovo biti vraćen na razmatranje“, rekao je Dodik, dodajući da je dogovoreno da se dokument povuče na doradu kako bi se usaglasio sa zakonima koji važe u EU.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter