Izvor: SPUTNIK
26.07.2024 u 18:27
0

DODIK AMERIČKOM AMBASADORU U BIH: „Ja ti račune polagati neću“

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik reagovao je na najnovije saopštenje Ambasade SAD u BiH, poručivši američkom ambasadoru Majklu Marfiju da može svaki dan da mu piše, ali da mu račune neće polagati.

Dodik je, povodom saopštenja američke Ambasade u BiH koja je sada naglasak stavila na to da se Republikom Srpskom upravlja kao porodičnim poslom, ocenio da je ponašanje Marfija postalo krajnje degutantno.

 

„Diplomate mi kažu da ih je sramota koliko je srozao diplomatsku službu. Pretvorio se u najgoru tračaru. Ne može čovek više ozbiljno da odgovori na gomilu besmislica koje svakodnevno objavljuje. Čas je knjigovođa u pokušaju, čas detektiv u pokušaju, čas hroničar porodičnog stabla Dodik“, naveo je predsednik Republike Srpske.
Dodik je, u objavi na društvenim mrežama, istakao da Marfi sve to čini u pokušaju da u Republici Srpskoj instalira poslušnike i sluge koji bi slepo slušali i ispunjavali želje, koji bi se odrekli imovine, pohrlili u NATO, odrekli se identiteta i nasleđa.
„Piši, Marfi, svaki dan. Izmišljaj, kleveći, optužuj. Tvoja saopštenja me uvek nasmeju. Postala su kao vic. Ali, koliko god se trudio, ja ti račune polagati neću. Polažem ih samo svom narodu i građanima Republike Srpske. A tu je bilans pozitivan već 20 godina. I biće još dugo. Sorry“, poručio je Dodik američkom ambasadoru.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter