Izvor: Tanjug
05.10.2022 u 17:49
0

DODIK ISTAKAO ŠTA MISLI O PRIZNAVANJU REFERENDUMA: „Stanovnici Donbasa imaju pravo na samoopredeljenje!“

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je danas da stanovnici Donbasa, Zaporoške i Hersonske oblasti imaju pravo na samoopredeljenje i poručio da Rusija ne treba da se osvrće na to šta zapadne zemlje misle o priznavanju referenduma.

Milorad Dodik nakon pobede na izborima za predsednika Republike Srpske: „Izbori se ne dobijaju mržnjom, već ozbiljnim radom!“

„Narod ima pravo da održava referendume. Koliko ja razumem, na ovoj teritoriji živi ruski narod i ima pravo da odlučuje. Ovu odluku jednostavno treba poštovati i ništa više“, rekao je Dodik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je rekao, vidimo da u svetu postoje dvostruki aršini, „kada Amerikancima nešto treba, oni podržavaju referendum, kao što je bilo na KiM, ili na drugim mestima, poput Istočnog Timora ili negde drugde, bilo im je dovoljno da uspostave pravila“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter