Izvor: Happy BSC
01.02.2021 u 18:56
0

DODIK KOD DR ĐAJIĆA: Evo šta su utvrdili banjalučki lekari o lideru SNSD-a

Milorad Dodik je danas ponovo bio kod lekara!

Člana Predsedništva BiH je pregledao dr Vlado Đajić, direktor Kliničkog centra Banjaluka, koji je za HappyBSC specijalno rekao.

UDARNE VESTI!

BIVŠI PREDSEDNIK SRBIJE ZARAŽEN KORONOM: Toma Nikolić primljen u bolnicu

NAJVIŠE NOVOZARAŽENIH U BEOGRADU: Porast inficiranih u Novom Sadu

SVEČAN DOČEK U PARIZU Makron poručio: Vučić ima moju punu podršku

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

DANAS JE SVETI MAKARIJE: Vaskrsavao je mrtve, i zadivljavao demone

– Dodik je zdrav, nalazi su mu kao u momka. Korona nije ostavila posledice, a stalno pratimo njegovo zdravstveno stanje – kazao je on.

Dodik je nedavno izasao iz bolnice gde se lecio od korona virusa. O njegovom zdravstvenom stanju, pored dr Đajića, brinuo je i tim lekara iz Beograda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter