Izvor: Tanjug
12.09.2020 u 19:34
0

Dodik NAJAVIO: Zajednički praznik Republike Srpske i Srbije biće zakonom definisan!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će Republika Srpska i Srbija doneti identične zakone kojima će regulisati karakter Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Dodik je rekao da će praznik na pravi način početi da se obeležava sledeće godine kroz zajedničke manifestacije u Republici Srpskoj i Srbiji.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK SRBIJE POŽELEO KOLINDI BRZ OPORAVAK

POŽAR U CENTRU NIKŠIĆA: Izgoreo stan, a vlasnik bio ispred zgrade

PORAST BROJA PATOLOŠKIH KOCKARA: DECA IM I PO 40.000 EVRA POTROŠE NA KOCKU

POJAVIO SE JOŠ JEZIVIJI SNIMAK PREBIJANJA U NOVOM SADU: NEMILOSRDNO OSAKATIO MLADIĆA (VIDEO)

PENTAGON POZIVA NA OPREZ: Američka vojska očekuje najgore, biće ogromnih gubitaka

– Zbog situacije u kojoj se svi nalazimo praznik ćemo ove godine obeležiti kroz niz prigodnih manifestacija, kojima ćemo skrenuti pažnju na značaj tog datuma koji do sada nismo imali- rekao je Dodik danas u Srpcu.

Vlada Republike Srpske u četvrtak, 10. septembra, usvojila je zaključak da se 15. septembar obeležava kao Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter