Izvor: Tanjug
12.06.2022 u 21:26
0

DODIK: Neću potpisati politički dokument o kvalifikaciji sukoba u Ukrajini

Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD, koji večeras učestvuje na sastanku lidera parlamentarnih stranaka BiH sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom u Briselu, izjavio je da neće dozvoliti da se potpiše bilo kakav politički dokument u kojem se na bilo koji način kvalifikuju sukobi u Ukrajini.

Dodik je na Tviteru istakao da su za „sve političare iz Srpske obavezujući samo zaključci Narodne skupštine Republike Srpske, koji kažu da ostajemo neutralni“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sastanak lidera parlametarnih stranaka u BiH sa Mišelom još uvek je u toku, prenosi RTRS.

DODIK POTVRĐUJE: Kandidovaću se na predstojećim izborima

Pojedini mediji u BiH su objavili dokument za koji navode da je politički sporazum, a koji se, između ostalog, dotiče i odnosa BiH prema rusko-ukrajinskom sukobu.

Dodik je pred početak sastanka rekao da je sve u vezi sa sastankom mistično, kao i u vezi sa dokumentom o kojem se govori, ali da je ovo prilika da svi sednu za isti sto i razgovaraju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter