Izvor: Sputnik Srbija
25.06.2022 u 10:51
0

DODIK: Nemačka sprečila kadidaturu BiH u EU, a sada Šolc poručuje da može da se veruje Nemačkoj

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da je Nemačka sprečila kandidaturu BiH za članstvo u EU, a da sada nemački kancelar Olaf Šolc poručuje da BiH može da veruje Nemačkoj.

„Svašta smo se naslušali prethodnih dana. Nemačka je sprečila kandidatski status BiH glasajući protiv, a sada čujemo nemačkog kancelara Šolca da BiH može verovati Nemačkoj. Bože svašta!“, napisao je Dodik na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UVREDE NA RAČUN ŠMITA I PLENKOVIĆA Predsednik Hrvatske Milanović poručio je:“Visoki predstavnik je ništarija, a Plenković je izdajnik“!

Podsetimo, protiv kandidature BiH za članstvo u Evropskoj uniji na Samitu EU-Balkan u Briselu bile su Nemačka, Holandija i Francuska.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter