Izvor: Tanjug
16.04.2022 u 11:34
0

DODIK POD MERAMA ZAŠTITE DO DALJNJEG Ministar unutrašnjih poslova RS poručio da nema razloga za paniku!

Mere bezbednosti srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika biće pojačane dok god za tim bude potrebe, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

On je rekao da MUP Republike Srpsken podigao na viši nivo mere nakon što je od partnerskih službi dobio informacije o mogućoj ugroženosti Dodikove bezbednosti, preneo je RTRS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nema razloga za paniku“, rekao je Lukač navodeći da je povišen nivo obezbeđenja Dodika u skladu sa zakonom.

Dodao je da je „angažovan mnogo veći broj ljudi“.

SASTALI SE VUČIĆ I DODIK: Veze Srbije i Srpske nikada snažnije i niko nikada neće moći da ih poremeti (FOTO)

„Njihova obaveza je da u skladu sa zakonom brane srpskog člana Predsedništva BiH, kao i članove njegove porodice od bilo kakvog ugrožavanja. Tražili smo od partnerskih agencija u BiH i okruženju da nas obaveste ako imaju informacije o mogućnosti ugrožavanja i nastavićemo i dalje da proveravamo sve činjenice koje su nam dostupne“, istakao je ministar unutrašnjih poslova RS.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter