Izvor: novosti
29.12.2020 u 17:38
0

DODIK SE OGLASIO: Poslao potresnu poruku

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH istakao je da sa žaljenjem posmatra slike koje dolaze iz Petrinje

OVO MORATE ZNATI

ZEMLJOTRESI U HRVATSKOJ: Ovo je tragedija, prava Hirošima (FOTO, VIDEO)

VUČIĆ O ZEMLJOTRESIMA: Spremni smo da pružimo svaku vrstu pomoći Hrvatskoj

JEZIVA SLIKA U BEOGRADU NAKON ZEMLJOTRESA: Pao krov sa zgrade FPN

ŽENA IZ SISKA POSLE ZEMLJOTRESA: Pas mi je spasio život, odvukao me je ka vratima

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik naveo je u pismu podrške predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću da ga je duboko potresla vest o razornom zemljotresu koji je pogodio Hrvatsku i doveo do ljudskih stradanja i proizveo ogromnu materijalnu štetu.

– Koristim ovu priliku da vam iskažem izraze mog saosećanja i podrške u savladavanju ove katastrofe koja je Vašu zemlju pogodila dok ste se kao i ostatak sveta borili sa pandemijom – naveo je Dodik.

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH istakao je da sa žaljenjem posmatra slike koje dolaze iz Petrinje i drugih gradova Hrvatske, saopšteno je iz kabineta srpskog člaa Predsedništva BiH.

SVE O KORONI

OVO JE PRELOMNI TRENUTAK: Saznajte PET BITNIH razloga da izdržimo

TIODOROVIĆ POZIVA NA OPREZ: Umrla nam je devojka rođena 1993. godine

SAD JE I ZVANIČNO! KRIZNI ŠTAB PRESEKAO: Novu godinu čekamo kod kuće

Doktor Šekler napominje DVE važne stvari ukoliko dođete u kontakt sa virusom

– Izraze našeg saosjećanja molimo da prenesete povređenim građanima Vaše zemlje sa željom za brzim oporavkom, a porodicima nastradalih iskreno saučešće – naveo je Dodik.

Hrvatsku je danas pogodio snažan zemljotres jačine 6,3 stepena po Rihteru, a epicentar je bio tri kilometara od Petrinje.

Prema poslednjim izveštajima hrvatskih medija, u Petrinji je poginulo pet osoba, dok je više desetina povređeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter