Izvor: tanjug
22.07.2021 u 13:48
0

Dodik: Šmit za Republiku Srpsku nije relevantan!

Milorad Dodik izjavio je danas da ima najavu da bi novi visoki predstavnik Kristijan Šmiti 3. avgusta trebalo da dođe u Predsedništvo BiH i da će najvrovatnje otići na taj sastanak da bi mu poručio da nemački diplomata za Republiku Srpsku nije relevantan.

VAŽNO

VUČIĆ danas na sastanku sa Zaevom i Ramom putem video linka (FOTO)

STIŽE TROPSKI TALAS! Temperatura će ići preko 40 stepeni, spremite se za tople dane tokom vikenda!

KiM: Uvredljivim grafitima vandalizovano dečje igralište!

PRVOSTEPENO OSUĐEN M.S za ubistvo Kristine Kaplanović (20)

BAHATO PARKIRANJE I ATAK NA TAKSI STAJALIŠTA! Žalbe građana upućene ovlašćenim predstavnicima taksi prevoznika!

-Što se tiče njegove uloge visokog predstavnika, koju su izmislisli, ako ne bude potvrde u Savetu bezbednosti, ne mislim da prihvatim saradnju sa Šmitom u bilo kom segmentu-rekao je Dodik.

Naglasio da je sve drugo što se pokušava oko ovog pitanja neprihvatljivo za Republiku Srpsku, kako je to odlučila i Narodna skupština.

PROČITAJTE JOŠ

KON UPOZORAVA: „Već danas su pune bolnice obolelih od covida – 19“

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

Ilon Mask najavio: „Tesla“ će verovatno prihvatiti bitkoin kao sredstvo plaćanja

Eskalacija nasilja na Haitiju uoči sahrane ubijenog predsednika

– Ja nemam problem da mu to kažem i daleko oštrije, imajući u vidu nepoverenje koje mi imamo generisano stalim prisustvom Germana, koji su pokušavali da modeliraju ovaj prostor- rekao je Dodik. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter