Izvor: Tanjug
10.03.2022 u 20:51
0

Dodik učestvuje u Antalijskom diplomatskom forumu: U petak radni doručak sa Erdoganom

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik stigao je u Antaliju gde će učestvovati na Antalijskom diplomatskom forumu koji se u ovom turskom gradu održava od sutra do nedelje 13. marta.

Protokolom je planiran radni doručak Dodika sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najavljeni su i bilateralni sastanci Dodika sa izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varheljijem, visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom, te premijerom Slovenije Borutom Pahorom, prenosi RTRS.

Otvaranje foruma planirano je za petak, a učesnicima će se obratiti turski ministar inostranih poslova Turske Mevlut Čavušoglu i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter