Izvor: TANJUG
21.10.2022 u 12:49
0

DODIK UOČI MITINGA: „Moja izborna pobeda je neupitna!“

Lider SNSD i kandidat za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da je njegova pobeda na Opštim izborima u BiH neupitna.

On je rekao da sutra ističe rok CIK-u BiH da proglasi preliminarne rezultate koji su popravilu i konačni, ali da ovo izborno telo čini sve da se to ne dogodi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukoliko, kazao je, sutra ne budu saopšteni preliminarni rezultati Opštih izbora održanih 2. oktobra, protiv CIK će biti podnete krivične prijave. Dodao je da je rok za konačne rezultate 2. novembar.

On je optužio opoziciju Republike Srpske da šuruje sa „muslimanskim faktorom“ u BiH i najavio da će nadležni organi vratiti brojanje glasova u Republiku Srpsku.

Takođe, najavio je da će u utorak, 24, oktobra u Banjaluci biti održan miting SNSD i koalicionih partnera na kome će, kako je kazao, pokazati spremnost da odbrane Republiku Srpsku.

-Pokazaćemo šta znači moć okupljanja, okupićemo najmanje 25.000 ljudi-rekao je Dodik i zahvalio intelektualcima koji su pokrenuli peticiju podrške njemu.

Ističe, da je sve činjeno da se dovede u pitanje Republika Srpska, ali da se to neće dozvoliti i da je Srpska „najstabilnija država“.

-Omogućićemo Srpskoj da nastavi uobičajni razvojni put. Učinićemo sve da ono što smo iskazali kao naše politike u prošlosti obuhvatimo novim budžetom -rekao je Dodik.

Istakao je da „ko gubi ima pravo da se ljuti“ i da „čovek nije ono što misli o sebi, već je ono što o njemu misle drugi“.

Spreman je, kazao je, da brani Republiku Srpsku, kao i na „šaradu“ u kojoj se BiH nudi kandidatski status.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter