Izvor: Tanjug
24.08.2022 u 16:42
0

Dodik zapretio Sarajevu: Srpski predstavnici na nivou BiH blokiraće sve projekte u FBiH, dok se ne omogući realizacija projekata za Republiku Srpsku!

Srpski predstavnici na nivou BiH blokiraće sve projekte u FBiH, dok se ne omogući realizacija projekata za Republiku Srpsku, rekao je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, nakon što je na današnjoj sednici odbijeno svih pet njegovih predloga.

On je rekao da bošnjački i Hrvatski član Predsedništva, Šefik Džaferović i Željko Komšić, vode antisrpsku politiku i istakao da se time nanosi ozbiljna šteta Republici Srpskoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„To je maligno ponašanje Sarajeva“, rekao je Dodik i dodao da oni rade protiv interesa BiH.

„Na današnjoj sednici Predsedništva sam predložio pet tačaka dnevnog reda od kojih nije usvojena nijedna, što govori o odnosu drugih članova Predsedništva prema Republici Srpskoj“, rekao je Dodik.

Napomenuo je da je prvu tačku predložio smenu bošnjačkog člana Džaferovića. zbog lažnog predstavljanja i kršenja Ustava i Poslovnika Predsedništva.

Dodik danas podnosi krivičnu prijavu protiv Džaferovića

„Smatram da Džaferović nije dostojan da predstavlja BiH, jer ne predstavlja stavove BiH, već lične i stavove njegove stranke SDA, čime krši, opet kažem, krš Poslovnik i Ustav“, kazao je Dodik.

Dodik je istakao da je predložio zaključak da se podnese krivična prijava protiv visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, kojeg Republika Srpska ne priznaje i da se zatraži njegov odlazak iz zemlje.

Istakao je da je tražio da se BiH pridruži inicijativi Otvoreni Balkan, koja predviđa pojednostavljenu proceduru dobijanja radnih dozvola i dodao da je bio zagovornik ove inicijative, koju druga dva člana nisu podržala.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter