Izvor: Blic.rs
09.01.2021 u 11:12
0

DOLIJALA! Radnica hotela na Jahorini osumnjičena da je iz sobe ukrala SKUPOCENE SATOVE

Radnica jednog hotela na Jahorini osumnjičena je da je iz hotelske sobe od gosta ukrala dva muška sata, čija je vrednost veća od 32.000 evra, rečeno je u policiji.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevu su naveli da su gostu jednog hotela na Jahorini iz hotelske sobe otuđena dva muška ručna časovnika, vredna više od 32.000 evra, a da se u vezu sa tim može dovesti radnica hotela čiji su inicijali S.G. iz Rogatice.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KRIZNI ŠTAB RAZMATRA ODLUKU: Onlajn nastava do proleća? Sve zavisi od JEDNOG PARAMETRA

DANAS JE SVETI STEFAN: Prvi koji je nastradao za veru hrišćansku

DA NE KASNITE NA POSAO: Evo kako brzo odlediti bravu i vrata automobila

Ukradeni časovnici su pronađeni prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata koje koristi S.G. Satovi će biti vraćeni, a nju očekuje prijava zbog sumnje da je počinila tešku krađu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter