Izvor: tanjug
31.10.2021 u 09:56
0

Donacija 40.000 doza Fajzer vakcina iz Poljske stigla je u Crnu Goru!

Donacija 40.000 doza Fajzer vakcina iz Poljske stigla je u Crnu Goru, a kako su naveli iz crnogorskog Ministarstva zdravlja, to je izraz uzajamnog poverenja i dobre saradnje Crne Gore i Poljske, prenose  mediji.

Pošiljku vakcina dočekala je na podgoričkom aerodoromu ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

PROČITAJTE JOŠU Severnoj Makedoniji održava se drugi krug lokalnih izbora!

 Ministarka zdravlja je posebnu zahvalnost uputila ambasadoru Poljske u Crnoj Gori Arturu Dmohovskom, kao i Vladi Poljske na vrednoj donaciji.

-Još jednom želim da naglasim koliko je značajna ova donacija i koliko je važno da se građani što pre vakcinišu i na taj način zaštite i sebe i svoje najbliže od ove opake i nepredvidive bolesti- naglasila je Borovinić Bojović.

PROČITAJTE JOŠVIDOVIĆ ODLUČNO PORUČIO: Ništa od NATO i EUFOR trupa u Brčkom!

Ona je apelovala na poštovanje epidemioloških mera i vakcinaciju što večeg broja građana, kao jedini i pravi put ka izlasku iz složene epidemiološke situacije.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter