Izvor: KURIR
04.06.2024 u 10:46
0

DRAMA U HRVATSKOJ: Vozio pijan, prošao kroz crveno, vređao policajce, pa pokušao DA POBEGNE

U noći sa nedelje na ponedeljak u 03:40 časova u Zadru, u Ulici Hrvoja Ćustića, policijski službenici su na semaforu na crvenom semaforu zaustavili 30-godišnjeg vozača automobila zadarskih registarskih oznaka koji je prethodno prošao kroz raskrsnicu.

Alkotest je pokazao da je imao koncentraciju alkohola od 1,50 g/kg, a tokom postupka je vređao i omalovažavao policajce i pokušao da se udalji. Policijski službenici su ga ubrzo sustigli i uz upotrebu sredstava prinude uhapsili i smestili u prostorije policije do prestanka delovanja opojnog sredstva, saopšteno je iz PU zadarske.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti saobraćaja na ulicama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 30-godišnjak je juče, uz optužni prijedlog, sproveden u nadležno odjeljenje Općinskog suda u Zadru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter