Izvor: kurir
02.07.2024 u 19:18
0

DRVO PALO NA ŽENU, OSTALA JE ZAGLAVLJENA ISPOD Horor scena u Skoplju, ljudi u panici trče

Na ženu je u centru Skoplja palo drvo koje je oborio snažan nalet vetra. Na snimku objavljenom na „Fejsbuku“ vidi se kako ženu ispod srušenog drveta izvlače ekipa Hitne i građani koji su se zatekli u tom delu grada.

– Žena od pedesetak godina, na koju je danas popodne palo drvo nije životno ugrožena – rekao je Dragan Panov iz Hitne medicinske pomoći u Skoplju.

DRAMA NA SKADARSKOM JEZERU! Prevrnuo se brod, policija HITNO reagovala

 

Dodao je da nije imala vidljive spoljne povrede, ali da treba napraviti snimke da se vidi ima preloma.- Žalila se na bolove u leđima i telu, nakon čega je odvedena u kliniku na posmatranje. Treba napraviti snimke da se vidi ima li preloma – rekao je Panov agenciji MIA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter