Izvor: Kurir
22.08.2024 u 17:02
0

DVA MUŠKARCA NAPALA TRUDNICU: Pretili joj pištoljem i oteli 1000 evra

Komšije sumnjaju na azilante

U novozagrebačkoj Denzlerovoj ulici nepoznati razbojnici su ženi u poodmakloj trudnoći ukrali novčanik s dokumentima i novcem!

Iz Policijske uprave kažu da se napad dogodio u Ulici Jurja Denzlera kada su dvojica nepoznatih počinitelja uz pretnju vatrenim oružjem počinila razbojništvo nad 28-godišnjakinjom.

Prestravljenoj ženi su ukrali novčanik sa dokumentima i novcem i potom brže-bolje pobegli niz ulicu.

Prema opisu datom policiji napadači su u 20-im godinama, a s obzirom i na druge detalje, sumnja je bačena na nekog od stanara obližnjeg Hotela Porin tačnije Prihvatilištu za tražitelje azila.

Materijalna šteta je, prema navodima policije, a na osnovu primljene prijave, preko 1.000 evra.

„Čula sam za napad na neku ženu jer su nam popodne neki ljudi zvonili i pitali imamo li možda kamere kakve na objektu ili u autu. Ali nisam ništa videla niti čula“, rekla je za Jutarnji jedna stanovnica Denzlerove.

„Molimo sve koji su vidjeli napad ili imaju kamere, da ljudski pomognu da se pronađu počinitelji zločina nad trudnicom u osmom mesecu trudnoće“, apelovano je u Zagrebu iz kruga bliskog napadnutoj ženi.

Međutim oni spominju da je napad bio s dva noža za razliku od policije kojoj je prijavljen napad vatrenim oružjem.

Policija intezivno traga za napadačima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter