Izvor: Happy BSC
01.01.2021 u 01:04
0

EKSKLUZIVNO! Reporter HAPPY BSC u poseti kod DODIKA u CRVENOJ KORONA ZONI!(FOTO)

Da Happy BSC sve može i da prvi objavi, govore i ove ekskluzivne fotografije.

ŽURKA NA HAPPY TELEVIZIJI

DAČIĆ ZAPEVAO MARIĆU NA UVCE: Od kada me više ne voliš… (VIDEO)

NAJGLEDANII JUTARNJI PROGRAM SE NASTAVLJA: Nada Macura progovorila o dr Nestoroviću

GOSTI U JUTARNJEM PROGRAMU HAPPY TV SLOŽNI: Svaki čovek može biti srećan AKO ŽELI

ERA NAPISAO PESMU ZA MARIĆA: Neće zora da svanjava dok se Marić ne naspava…

NOVI LEK! Pogledajte šta je dr Nestorović prepisao za koronu!

Kod Milorada Dodika Srpskog clana Predsednistva BiH, neŠto pre ponoći, su ušli dr Vlado Đajić direktor Klinickog centra Banjaluka i ministar zdravlja Republike Srpske Alen Šeranić, da mu čestitaju Novu godinu i požele sve najbolje u Novoj 2021 godini i da zajedno daju podršku svim pacijentima koji se  leče od korone.

Reporter Happy BSC ušao je u crvenu korona zonu i napravio ekskluzivne fotografije u sobi Milorada Dodika.

Kako je za Happy BSC izjavio dr. Vlado Đajić, direktor Kliničkog centra Banjaluka, Milorad Dodik se nalazi već 10 dana u Kliničkom centru Banjaluka zbog upale pluća izazvane virusom korona.

Dr. Đajić je izjavio da je Milorad Dodik zdravsteno stabilan i da je njegovo zdravstveno stanje sve bolje, što se vidi i na fotografiji.

PROČITAJTE JOŠ

PREDSEDNIK ČESTITAO GRAĐANIMA NOVU 2021. Najvažniji poklon je vaša podrška

PETRINJA SE OPROSTILA OD MALE LAURE Sahranjena najmlađa žrtva razornog zemljotresa

OČEKUJE NAS OZBILJNA I NAGLA PROMENA VREMENA: Meteorolog otkriva kakvo nas vreme očekuje do polovine januara

SAZNAJTE ŠTA ĆE SVE POSKUPETI U 2021.GODINI: Skače struja, porez na imovinu, a neko neće proći tehnički pregled

Milorad Dodik prvi put u životu Novu godinu nije dočekao sa porodicom, jer je poslušao preporuku lekara da i pored poboljšanja zdravlja ipak ostane u Kliničkom centru i da se ne izlaže rizikuju.

Dr.Vlado Đajić i Alen Šeranić su u ponoć zajedno sa Miloradom Dodikom dali podršku svim pacijentima koji se leče od ove teške bolesti i lekarima i drugom zdravstenom osoblju u kovid centru.

Milorad  Dodik je građanima Republike Srpske poželeo puno zdravlja i sreće u Novoj 2021 godini, a ova fotografija koju ekskluzvno objavljujemo, obradovaće njegovu porodicu , prijatelje i građane, koji mu svih ovih dana daju podršku da brzo ozdravi.

Foto: Happy BSC

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter