Izvor: 24 sedam
27.08.2024 u 12:01
0

FILMSKA SCENA U MOSTARU: Sa fantomkama na glavi izašli iz dva crna džipa i pretukli mladića (19)

Građani prijavili policiji masovnu tuču

Više muškaraca sa fantomkama na glavi je noćas u Mostaru izašlo iz dva crna džipa i pretuklo palicama devetnaestogodišnjaka H.P. i oštetilo njegov automobil.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona su saopštili da je noćas u 00.35 časova mostarska policija obaveštena od više građana da je u Ulici Maršala Tita , tačnije u blizini pekare „Lučki most“ u toku masovna tuča.

– Odmah su na lice mesta izašli pripadnici policije i utvrdili da su se osoba čiji su inicijali H.P.(19) i E.G.(20) oba iz Mostara, nalazili u neposrednoj blizini pekare „Lučki most“ pored vozila kojim je upravljao H.P. U tom trenutku , pored njih prolaze dva crna vozila – džipovi  nepoznatih registarskih oznaka. Vozila su ubrzo stala, a iz njih je izašlo vise NN muškaraca u crnom i sa fantomkama na glavi, te drvenim palicama kojim su naneli štetu na vozilu kojim je upravljao H.P. dok su više puta šakama i nogama fizički napali E.G.

O svemu je upoznato Odeljenje krim. policije te su preduzete sve potrebne mere i radnje“, naveli su iz policije, preneli su federalni mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter