Izvor: KURIR
20.06.2024 u 11:49
1

HAOS NA CETINJU NAKON EKSPLOZIJE: Član porodice razbio šoferšajbnu na policijskom vozilu, doktori se bore za život jednom ranjenom

Pripadnici škaljarskog klana nastradali, doktor cetinjske bolnice se oglasio

U jutrošnjoj eksploziji na Cetinju, dvojica pripadnika škaljarskog klana, Petar K. i Dragan R., su nastradali, dok su Tanasije J. i Mihajlo B. povređeni. Pored njih, povređeno je još dvoje ljudi, od kojih je jedno starija žena koja se tu slučajno zatekla. Doktor cetinjske bolnice, dr Milošević, izjavio je za medije da je šest osoba povređeno u eksploziji auto-bombe, a da je jedan pacijent u teškom stanju i da se još uvek bori za život.

Dr Milošević je naveo da je Dragan R. stigao u bolnicu bez znakova života, te da su lekari pokušali da ga reanimiraju, ali bez uspeha. Takođe, jedan pacijent je prebačen u KCCG u stabilnom stanju, dok su ostali povređeni privatnim automobilom odvezeni u istu bolnicu.

– Šest osoba je povređeno u eksploziji auto-bombe. Dragan R. je stigao u bolnicu bez znakova života, pokušali smo da ga vratimo u život ali nismo uspeli“, rekao je za medije Milošević.- Drugi pacijent je starija žena koja se tu slučajno našla, a koja je sada u stabilnom stanju. Ostali ranjeni su privatnim automobilom odvedeni u KCCG. Jedan pacijent je teško povređen i još mu se bore za život – istakao je dr Mlošević, a piše Rina.

 

OGLASILA SE CRNOGORSKA POLICIJA O EKSPLOZIJI NA CETINJU: Dvoje stradalo, troje povređeno u bombaškom napadu kod teretane

 

Član porodice nastradalih pripadnika škaljarskog klana slomio je šoferšajbnu na policijskom vozilu, što ukazuje na jaku emotivnu reakciju i potres zbog tragedije.

Jačina detonacije je popucala stakla na zgradama, a čak je i drvo bilo otkinuto usled eksplozije, što svedoči o snažnoj eksploziji koja se dogodila na Cetinju.

Na licu mesta se nalazi i gradonačelnik Cetinja, Nikola Đurašković, dok dežurni tužilac treba da stigne iz Podgorice kako bi prisustvovao uviđaju. Očekuje se da će istraga ove eksplozij

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HAOS NA CETINJU NAKON EKSPLOZIJE: Član porodice razbio šoferšajbnu na policijskom vozilu, doktori se bore za život jednom ranjenom”

  1. Док ни омај “ диктаорски “ режиђ о оваквим свенама смо само читали и гледали из капиталистичког Запаа.Још увијек праве се многи ЋОРАВИ и хвале Западну демократику. Живили режими хдје предсједник док је власт све има али после смрти само одликовања.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter