Izvor: Alo.rs
09.10.2020 u 07:51
0

HAOS U MAKEDONIJI: Policija ne sme da izađe na ulice!

U Severnoj Makedoniji u poslednja 24 sata registrovano je šest napada na policajce, te makedonska mediji pišu da „svako bije policajce gde stigne“.

U gradu Makedonski brod dvadesetjednogodišnjak je napao policajca dok je obavljao službene dužnosti, zbog čega je protiv napada pokrenut postupak.

U Kočanima 23-godišnjak je napalo policijske službenike i on je uhapšen.

PROČITAJTE I OVO

U SRBIJU STIGLE PNEUMOKOKNE VAKCINE: Cepivo je namenjeno državnim i privatnima domovima za stare i biće BESPLATNO

VEČERAS SVE ZATVORENO OD 23.00! Nove mere Vlade Srbije stupile na snagu, odmah kreću i RIGOROZNE KONTROLE

VUČIĆ: Ima jedan projekat, direktno uperen protiv interesa SR

UŽAS: Marija pokušala da pobegne od pomahnitalog ljubavnika koji joj je lupao na vrata, pravio zasedu, pa joj NAORUŽAN ULETEO U KOLA

Na magistralnom putu Štip-Delčevo jedan mladić pretukao je policajca tokom obavljanja sluzbene dužnosti.

U Skoplju je mladić od 22 godine napao policijske službenike nakon što je zaustavljen, a takođe u Skoplju, u ulici Blagoja Parović napadnut je policajac koji je bio na zadatku.

Istog dana u Skoplju u opštini Centar, prema biltenu makedonskog MUP, registrovan je još jedan napad na policajce, nakon čega je napadač uhapšen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter