Izvor: KURIR
22.07.2024 u 11:21
0

HAOS U ULCINJU: Ovo je trenutak kad je POČELA TUČA

ULCINJ - Dvoje ljudi je povređeno, od kojih jedno teže, u grupnoj tuči koja se dogodila rano jutros ispred lokala kod Starog grada u Ulcinju.

Izvor blizak istrazi, kazao je da policija preuzima zakonom predviđene mere i radnje, da je o svemu upoznat osnovni tužilac ali da delo još uvek nije kvalifikovano.

„Rad po predmetu je u toku. Utvrđuju se sve činjenice i okolnosti“, kazao je sagovornik.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se da je ispred jednog lokala na krcatom Pristanu, u jednom trenutku nastao haos gde nekoliko zasad neidentifikovanih osoba brutalno tuku muškarca na ulici kog su prethodno udarcima oborili.

STRAVIČNA NESREĆA U REPUBLICI SRPSKOJ: Direktan sudar Tesle i BMW, ima mrtvih

U tuči učestvovalo obezbeđenje?

Prema nezvaničnim informacijama, u tuči su učestvovali i pripadnici obezbeđenje jednog lokala.

Rukovodilac ulcinjskog tužilaštva Denis Zvrko kazao je da je naložio ulcinjskoj policiji da identifikuje učesnike tuče.

„Taj postupak u toku, kao i prikupljanje obaveštenja od građana, a izvršen je pregled lica mesta radi pronalaska tragova i potrebnih dokaza. Izuzimaju se snimci i video-nadzor sa objekata u blizini. Na osnovu podataka koje sam dobio, dva lica su povređena, od kojih je jedno zbrinuto u bolnici, a drugo nakon pregleda otpušteno kući. O težini povreda, lekari će se naknadno izjasniti“, piše u odgovoru Zvrka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter