Izvor: Indeh
11.03.2022 u 07:31
0

HAOS U ZAGREBU! Dron koji je EKSPLODIRAO u centru je iz RATA u Ukrajini i ispisan je ĆIRILICOM, nastala je VELIKA PANIKA

Na Zagreb je sinoć oko 23 sata pala vojna letelica navodno korišćena u sukobu u Ukrajini, najverovatnije izviđački dron Striž Tu-141.

Kod Studentskog doma Stjepan Radić na Savi odjeknula je snažna eksplozija koja je uznemirila stanare okolnih zgrada, javljaju hrvatski mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prve informacije su bile da je pala neka vrsta letelice, a vatrogasci su dobili dojavu o pronađenom padobranu.

Neidentifikovani objekat koji je pao u Zagrebu mogao bi da bude izviđački dron Tu-141 „Striž“, zaključio je Tajler Rogovej, stručnjak za vojnu avijaciju i urednik portala „War zone“. On je, kako je napisao, detaljno proučio fotografije ostataka letelice iz Zagreba i zaključio da se gotovo sigurno radi o dronu, koji je verovatno stigao – iz Ukrajine.

Kako javljaju čitaoci, eksplozija se čula daleko, a objekat je pao na samo 30 metara od paviljona studentskog doma.

– Bio sam u sobi, čuo sam eksploziju. Prvo sam mislio da je bomba pala. Prvi sam paviljon do toga, bio je ogroman dim koji se širio. Ljudi su bežali i vrištali. Užasno je grunulo. Izašli smo, bojali smo se da nije neko stradao. Nisam nikada osetio takav smrad, čovek koji je bio u vojsci je rekao da je to smrad zapaljenog kerozina – rekao je za Index student koji je nakon praska došao na mesto eksplozije iz Studetskog doma koji se nalazi nekoliko stotina metara dalje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter