Izvor: KURIR
09.06.2024 u 14:20
0

HITNO OTKAZAN LET ER MONTENEGRA: Posada prekinula poletanje kada se čuo tup udarac u MOTORU

Pri poletanju iznajmljenog aviona Airbus 320 na sinoćnjem letu Er Montenegra Lion-Podgorica, ptica je udarila u motor aviona uzrokujući prekid poletanja i otkazivanje leta.

Kako je saopšteno iz ove avio kompanije, otklanjanje kvara na avionu je u toku.

“Nakon kontakta aviona sa pticom, posada je prekinula poletanje i avion je povučen iz saobraćaja. Svim putnicima je obezbeđen smeštaj u hotelu, a tehnička služba je odmah pristupila detaljnoj tehničkoj proveri”, poručuju iz kompanije.

Sigurnost putnika i posade nije bila ugrožena

Dodaju da bezbednost i sigurnost putnika i posade ni u jednom trenutku nije bila ugrožena.

Iz Air Montenegra naglašavaju da je udar ptice uobičajen problem, sa kojim se često suočavaju u avijaciji i nije nepoznanica u ovoj vrsti posla.

“Tehničke službe rade na otklanjanju kvara na avionu, a očekuje se da će avion sutra biti operativan. Bez obzira na ove otežavajuće okolnosti, sve ostale planirane operativne aktivnosti će biti realizovane, a putnici bezbedno prevezeni na odredišta uz moguće prebukiranje i manja kašnjenja”, poručuju iz Air Montenegra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter