Izvor: Kurir
20.05.2024 u 15:31
0

HOROR SCENA U TUZLI! Niko ništa nije čuo, sve je postalo sumnjivo od ovog trenutka

U stanu u zgradi, sa koje je muškarac sinoć izvršio samoubistvo u tuzlanskom naselju Stupine, pronađena su tri tela.

Prema zvaničnim informacijama, u stanu su pronađena tela žene i dvoje dece, a u pitanju je bračni par i njihovo dvoje dece.

Kako je Faktoru ispričao izvor blizak istrazi, nakon što je sinoć pronađeno telo muškarca koji se bacio sa zgrade, njegov identitet nije bio odmah poznat. Takođe, stanari nisu ništa neobično čuli niti primetili pre toga.

HELIKOPTER KOJI JE PAO U IRANU KORISTI I HRVATSKA POLICIJA! Već je bilo nesreća tih američkih letelica, poslednja prošle godine

Međutim, nakon što se žena jutros nije pojavila na poslu, a starije dete u školi, krenuli su pozivi i proveravanja, da bi na kraju u stanu bila pronađena njihova tela.

Nezvanično je takođe rečeno da u ovoj porodici nije bilo slučajeva prijave nasilja, kao i da muškarac nije posedovao vatreno oružje.

Uviđaj na mestu pronalaska tela je u toku, a njime rukovodi dežurni kantonalni tužilac, tako da iz policije i Tužilaštva TK zasad ne mogu javnosti da daju bilo kakve zvanične informacije.

Više informacija očekuje se nakon završetka uviđaja.

„Avaz“ otkriva da je muškarac koji je ubio suprugu i dvoje dece Mujaga Čičkušić koji je zaposlen UKC Tuzla, kao i njegova supruga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter