Izvor:
11.12.2016 u 21:44
0

Horor u glavnom gradu: Muškarac ubijen u tuči, maloletnik teško povređen!

U travničkom naselju Bašbunar sinoć je došlo do narušavanja javnog reda i tuče u kojoj su učestvovale tri osobe, a jedna je usled povreda zadobijenih jutros preminula u bolnici u Novoj Biloj.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona, Rusmir Prohan, za Klix.ba je izjavio da se tuča dogodila oko 20:30 kada je N. M. (44) došao na vrata kuće, te se sukobio sa maloletnom osobom i njegovom majkom. Maloletnik je zadobio teže povrede.

Teže telesne povrede u tuči zadobili su maloletnik koji je kasnije prebačen na Univerzitetski klinički centar Sarajevo, dok je N. M. hospitalizovan u bolnici u Novoj Biloj gde je jutros oko 10 sati preminuo usled zadobijenih povreda. Ženska osoba zadobila je lakše telesne povrede.

Više detalja o ovom događaju biće poznato u narednom periodu nakon istražnih radnji koje provode policijski službenici.

Klix.ba
Foto: Twitter/DraganMocevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter