Izvor: Happy BSC
14.12.2020 u 14:57
0

HOTI: Naš cilj je KBS u NATO

Ambasador Češke u Srbiji Tomaž Kuht je danas i u razgovoru s predsedavajućim srpskog parlamenta Ivicom Dačićem izrazio nadu da će dve zemlje nastaviti da unapređuju odnose onako kako je to Dačić činio dok je bio šef diplomatije.

Dačić je istakao da su bilateralni odnosi između Češke i Srbije tradicionalno dobri i prijateljski i da će na novoj funkciji nastojati da unapredi i segment parlamentarne saradnje.

PROČITAJTE I…

DOKTORKA GRUJIČIĆ SAVETUJE: Kad osetite simptome korone odmah kod lekara, pa u krevet!

PODIGAO RUKU NA SEBE, PREMINUO NA LICU MESTA: Muškarac izvršio samoubistvo u Novom Sadu

Sutra u većem delu zemlje pretežno sunčano

ZADRŽANI U BOLNICI: Poznato zdravstveno stanje muškaraca koji su povređeni u eksploziji u Zrenjaninu

Informisao je sagovornika da je u Narodnoj skupštini formirana parlamentarna grupa prijateljstva sa Češkom čime su otvorene mogućnosti za intenziviranje ovog vida saradnje.

Izražena je spremnost da se nakon stabilizacije zdravstvenih prilika razmene posete na nivou predsednika parlamenata, kao i da se organizuju sastanci poslaničkih grupa prijateljstva i predstavnika parlamentarnih odbora. Razgovarano je i o mogućnostima parlamentarne saradnje u regionalnim i multilateralnim forumima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter