Izvor: Tanjug
06.10.2020 u 03:49
0

HRVATI PUKLI! Ništa od ove velike investicije u njihovu prestonicu!

Kako se čini, od projekta „Zagreb Siti“ ili „zagrebački Menhetn“, za koji je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić s arapskim investitorom Mohamedom Alabarom iz kompanije Eagle Hills Properties potpisao Memorandum o razumevanju, neće biti ništa.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

Vučić potvrdio da je Ana Brnabić NOVI MANDATAR i najavio DVA NOVA MINISTARSTVA!

DA LI TI JE BILO ŽAO MILOŠEVIĆA KADA SI GA HAPSIO? Jovanović: Evo čega me je bilo žao!

DVADESET GODINA KASNIJE: Peti oktobar je dan NACIONALNE KATASTROFE!

DRAMA NA ROLAN GAROSU! PONOVO POGODIO SUDIJU, PA IZBACIO HAČANOVA: Đoković bez izgubljenog seta u četvrtfinalu

– Rok iz Memoranduma za realizaciju je istekao, bilo je to u septembru i šta se dogodilo? Otkako je taj dokument potpisan, govorimo da je taj Memorandum neobvezujući, pa se ništa nije dogodilo niti kad su rokovi prošli. Podloga za realizaciju samog projekta bile su izmene GUP-a, koje nisu prošle – rekla je  Mirka Jozić iz zagrebačke Gradske službe za privredu, energetiku i zaštitu okoline.

Ona smatra da je šteta što taj projekt nije zaživio.

PROČITAJTE JOŠ…

GLASANJE I IZ SVEMIRA: Američka astronautkinja će iskoristiti svoje pravo glasa sa 300 km udaljenosti od Zemlje

GENERAL SE KRIO: Simke došao na Ljupkin nastup!

ŠTA MU JE SVE PROŠLO KROZ GLAVU: Novak otkrio kakvu je dramu preživeo na terenu! (VIDEO)

Direktor Zavoda za prostorno uredenje Grada Zagreba Ivica Rovis kaže da izmene GUP-a nisu prošle na sednici Gradske skupštine i da je tada projekt stao.

Otada se po tom pitanju nije događalo ništa novo, a neke možda buduće izmene GUP-a zavisiće opet od skupštine grada, kazao je Rovis.

Memorandumu je potpisan u martu 2019, a objekt je trebalo da bude urbana transformacija jednog od najvrednijih gradskih strateških prostora, onog između reke Save, Avenije Veceslava Holjevca, Avenije Dubrovnik i Ulice Radoslava Cimermana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter