Izvor: KURIR
12.06.2024 u 14:23
0

„IMOVINA PRIPADA ENTITETIMA“: Dodik kaže da je „sve zabolelo“ kad je Republika Srpska rekla da GRANICA POSTOJI!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao da su ženevski i njujorški dokumenti utvrdili osnovne temelje BiH i rekli da teritorija pripada entitetima, da su entiteti suvereni, da imaju svoje vlade i parlamente, svoju teritoriju i suvereno upravljanje.

– Priču o imovini smestili su u pokušaj da se razgradi Republika Srpska. I nije slučajno stavljena granična linija, već da se razgraniči imovina entiteta. Stavljena je i zbog budućnosti, jer neko je dobro mislio da ako ne može uspeti ta BiH, onda da bar ima linija oko koje ne moramo da se svađamo – poručio je Dodik.

 

SVE DA BI ZAŠTITIO ŽENU: Najnoviji detalji brutalnog ubistva

 

Dodik je rekao da je zato „sve zabolelo“ kad je Republika Srpska rekla da granica postoji.

– Granica postoji i u katastru i u svijesti naroda – dodao je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter