Izvor: Kurir
03.06.2024 u 09:54
0

INCIDENT NA BIKIJADI U HRVATSKOJ: Nisu mogli da obuzdaju životinju!

Muškarac (68) koga je danas popodne na bikijadi u Radošiću kod Spilta teško povredio bik operisan je i zadržan na daljem lečenju u Kliničko-bolničkom centru Split.

Njega je bik rogovima povredio u području abdomena zbog čega je odmah po prijemu u bolnicu hitno operisan, saznaje se u bolnici.

 

Nakon operacije je hospitalizovan na Jedinici intenzivnog lečenja Klinike za hirurgiju KBC Split.

Policija je na mestu događaja obavila uviđaj, ali još nije objavila detalje o tome šta je izazvalo taj incident.

Nesreća se dogodila nešto posle 13 sati kada se u Radošiću gde se održavala bikijada u jednom trenutku bik otrgnuo nadzoru i povredio 68-godišnjaka. saopštila je portparol splitsko-dalmatinske Policijske uprave Sanja Nazlić.

Bik je pokidao lanac, preskočio zaštitnu ogradu i uleteo u publiku. Druga životinja koja se otrgla nije povredila nikoga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter