Izvor: telegraf
12.01.2020 u 18:09
0

ISTINA O „GORICI“ Policija saopštila šta je eksplodiralo u rezidenciji Mila Đukanovića

U Vili „Gorica“, rezidenciji crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i vlade te države, danas popodne došlo je do kvara na razvodnoj kutiji, što je uzrokovalo dim. Iako su mediji prenosili da je odjeknula eksplozija, ispostavilo se da je reč o dezinformaciji. 

Crnogorski i srpski mediji su izvestili da su na lice mesta upućene vatrogasne ekipe i policija. Neki mediji i dalje tvrde da je reč o eksploziji i navode da bezbednosne strukture Crne Gore sumnjaju na pokušaj diverzije.

MARŠ NA DRINU UZ ŠAMPANJAC Ovako slave naši teniseri, pogledajte šta Novak pije (VIDEO)

Da je reč o lažnoj vesti potvrdila je i crnogorska policija:

– Još jedna lažna vest. Netačno je da je u Vili Gorica odjeknula eksplozija. Reč je o manjem elektro kvaru koji je ubrzo saniran. Eksplozije nije bilo kako prenose pojedini mediji sa ciljem širenja panike – navode na svom Tviter nalogu.

Ovu vilu crnogorski zvaničnici koriste za prijem visokih gostiju i delegacija iz inostranstva.


PROČITAJTE JOŠ

IRINEJ PISAO TRAMPU Intervenišite u Crnoj Gori!

OVO NAS ČEKA U PONEDELJAK Mraz, mraz, pa sunce!

KALINIĆ SE PONOVO SKIDAO Željko Obranović ostao bez teksta (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter