Izvor: Tanjug
13.01.2020 u 08:44
0

IZAZIVANJE PANIKE I NEREDA:Uhapšeni urednici Borbe i IN4S zbog vesti o Vili „Gorica

Podgorička policija uhapsila je glavne i odgovorne urednike crnogorskih portala „Borba“ i „IN4S“ D.Ž. (39) i G.R. (56) zbog sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje panike i nereda, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Oni se terete da su u nedelju, 12. januara izazvali paniku u javnosti objavljivanjem lažnih vesti u vezi sa događajem u Vila Gorica u Podgorici, bez prethodne provere informacije.

Kako se navode, oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

U U Vili „Gorica“ u Podgorici, koju za prijem visokih gostiju i delegacija iz inostranstva koriste crnogorski predsednik Milo Ðukanović i vlada te države, u nedelju popodne zapalila se razvodna kutija, a kvar je brzo saniran.

Borba i IN4S preneli su juče da se u Vili „Gorica“ dogodila eksplozija i da su na lice mesta upućene vatrogasne ekipe i policija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter