Izvor: Kurir
24.08.2024 u 16:05
0

IZBOLA NOŽEM SESTRU ZBOG OBJAVA NA MREŽAMA: Mora na lečenje

Nakon što je u februaru ove godine 19-godišnjakinja u Murskom Središću keramičkim nožem ubola tri godine stariju sestru i završila u pritvoru, odmah nakon podizanja optužnice odlučila je da se nagodi s tužilaštvom, prizna krivicuu i prihvati predloženu kaznu.

Sud je, a na osnovu sporazuma sa tužilaštvom, devojku osudio na dve i po godine zatvora uslovno: godinu dana mora provesti iza rešetaka, a preostalih 18 meseci je s trogodišnjim uslovnim rokom. U kaznu će joj biti uračunat dosadašnji višemesečni boravak u istražnom zatvoru.

Ona je optužena da je 22-godišnju sestru, koja je sedela na stolici, ubola prvo keramičkim nožem u levu potkolenicu i zatim dva puta ju je posekla po desnoj potkolenici. Tužitelaštvo ju je optužilo za pokušaj nanošenja teških telesnih povreda.

Krivicu je priznala, a nakon što je podignuta optužnica, odlučila se nagoditi prihvativši, bez ulaska u sudski postupak, ponuđenu sankciju.

Takođe joj je izrečena i mera psihosocijalnog tretmana koji može potrajati najviše dve godine, a mora platiti i 160 evra sudskih troškova.

Sud je naložio policiji da uništi keramički nož oštrice 10 centimetara, kojim je povredila sestru.

Svađa je,izbila tog 22. februara oko 11 sati jer je 19-godišnjakinja bila revoltirana porukama koje je sestra objavljivala na jednoj društvenoj mreži.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter