Izvor: Tanjug
12.12.2020 u 22:26
0

Izvršen uviđaj na mestu pada aviona na Kozari

 Policija iz Gradiške je uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH izvršila danas uviđaj na mestu pada aviona marke „pajper“ na lokalitetu Crna Lokva na Kozari, ali bez komisije za istraživanje vazduhopolovnih udesa jer nije formirana, saopštila je Policijska uprava Gradiška.

PROČITAJTE I:

VULIN O BEZBEDNOSTI: Policija brine o Srbima na KIM

POVREĐEN DEČAK (15) NA ČUKARICI: Prolaznici ga našli ispod mosta, pozvali odmah Hitnu pomoć

SUD ODBACIO TUŽBU, ALI TRAMP NE ODUSTAJE: Pobedio sam na izborima sa velikom razlikom

Na licu mesta pronađena su dva tela nastradalih, lična dokumenta i dva mobilna aparata. Obudkcija tela će biti izvršena u poneđeljak, 14. decembra, u prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske, navodi se u saopštenju. 

Tela nastradalih su uz pratnju policijskih službenika transportovana u prostorije gradskog groblja u Banjaluci. O svemu je obavešten dežurni tužilac Tužilaštva BiH.

SAZNAJTE JOŠ:

VOZAČI, OPREZ: Spisak radova na putu, OBAVEŠTENJE

BRAVO DEVOJKE: Seniorke i zvanično obezbedile plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine (FOTO)

STIŽU UGOVORI ZA RAD OD KUĆE: Država priprema VODIČ za radnike i poslodavce, a to će značiti i NOVE OBAVEZE za obe strane

Sportski avion, u kojem su bili pilot i operater, srušio se pre dva dana na području Kozare, a prevozio je vakcine za lisice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter