Izvor: Kurir
07.06.2024 u 14:36
0

JESMO LI TOLIKO PALI NA DNO DNA DRUŠTVA: Ono što je turista uradio zgrozilo je sve!

Mladom Hrvatu prekipelo je zbog bahatog ponašanja turista u Splitu!

Josip Piteša opisao je zgrožavajuću scenu na koju je naleteo kod javnog toaleta u centru grada.

NESVAKIDAŠNJI INCIDENT ZABELEŽEN U BOSNI: Deda pretukao mladića zbog OVOGA!

– Stranac, mislim da je Poljak, pitao je koja je cena javnog WC-a. Žena mu je kazala 20 centi i objasnila da je cena ista tokom cele godine i za domaće i za strance – objašnjava Piteša u snimku koji je objavio na društvenim mrežama.

 

@josip.pitesa Da covjek ne povjeruje 🤮 @Index.hr . . . . . #balkan #balkantiktok #split #croatia #hrvatska #fypage #fyp #viral #meme #apel #sos #tursit #turizam #splitcroatia #more #sunce #🤢🤢 #4you #4upage #omggggg #turizam #apel #croatiafulloflife #croatia🇭🇷 #serbia #bihterziyagil ♬ original sound – JOSIP

Turista je međutim odgovorio da je to „too much“ i uradio nešto što je zgrozilo svakoga ko se našao u blizini.

– Lik za ne poverovati! Otišao je iza ugla gde je skinuo gaće i obavio veliku nuždu na javnoj površini. Pozvao sam komunalne redare, objasnio im situaciju, verovatno u blizini postoje i nadzorne kamere. Komunalci su mi kazali da su toliko bukirani da ne mogu izaći na teren. Jesmo li toliko pali na dno dna društva da nam ove nenormalne stvari postaju normalne i šta bismo mi učinili da se prodamo za par noćenja u Dalmaciji – pita se uznemireni Josip.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter